Pedagogisch Medewerker Flexpool (1330)

Diverse contracten mogelijk tot 30 uur per week!

Binnen Blosse Opvang zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s, die flexibel zijn en het leuk vinden om ervaring op te doen op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen.

Je wordt ingezet op verschillende locaties, zoals bij de voorschoolse opvang (VSO), peuteropvang (POV), kinderdagverblijf (KDV) en op de buitenschoolse opvang (BSO).

Als invalkracht is het mogelijk om uren op contract te krijgen, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Ben je eenmaal werkzaam binnen Blosse Opvang, dan zijn er tal van mogelijkheden om te solliciteren naar een vaste plek of om misschien zelfs richting het onderwijs door te stromen.

Vereisten

Je bent in het bezit van minimaal een MBO-diploma richting SPW-3 of -4 of vergelijkbaar. Een volledig overzicht van de diploma’s die kwalificeren voor de kinderopvang, is terug te vinden op de site van het FCB (richting kinderopvang).

Daarnaast ben je flexibel, beschik je over de juiste pedagogische kennis en spreek je goed Nederlands (minimaal 2F-niveau, 3F is een pré).

Het is fijn als je beschikt over een rijbewijs, maar dit is niet noodzakelijk.

Contactpersoon:

Blosse

HRM Blosse Opvang

werken.opvang@blosse.nl

W.M.Dudokweg 47

1703 DA Heerhugowaard

groei kind in de regen groei kind in de regen